Ingen fara, säger Giftinformationscentralen.

Det är ett bra ställe att ringa till, de bryr sig även om små tuggiga katter som råkat hugga tänderna i en lysstav av märket GlowStick och blivit mer eller mindre självlysande!

Mannen på Giftinformationen berättade att kemikalierna i lysstaven mest svider och irriterar i munnen och svalget, och det kan jag ju hålla med om, det var därför jag spottade och dreglade så förskräckligt. Så han föreslog att jag skulle få något att dricka och tyckte att mattes initiativ med grädde verkade alldeles utmärkt. Det var en lugn och trevlig man som förhoppningsvis fick mattes oro för min hälsa att gå ned i varv ganska många kilometer i timmen!?

afaceoff

Skulle jag nu råka tappa lite päls och bli ljusgrön till i morgon, så ska ni dock få veta det!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *