Kattgåvan

_288

Se här vilken härlig kattfamilj som stora matte fick i present från oss! Hon älskar sådana här lite kluriga annorlunda katter…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kattgåvan”

  1. Tack så mycket! Välkommen tillbaka och titta på mina kattbilder, de kopmmer bara att bli fler och fler och fler!
   TassKram Wikki

 1. Hej!
  I mitt område har jag kommit i kontakt med utekatter. Charmiga till tusen, speciellt 2 katter har jag bra kontakt med. De kommer til mig då jag säger deras namn. Vad stolt man blir då.

  1. Det betyder att du på något sätt är en kattmänniska, en sådan som katter tycker om. Var glad för det, sådnt för tur med sig! (Och många mysiga katträffar!)
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *