Kattälskande keramiker ställer ut

Kattälskaren Anette Beiron ställer ut keramik på Form&Färgverkstaden i Eskilstuna t o m den 26e oktober. Hon har två katter hemma och hittade en bild av en mumifierad katt på nätet, en bild hon gillade. Dessa är modeller för en del av hennes keramik. Anette jobbar också med raku och stengods, trycker tyg och målar.

Tyvärr kunde jag inte hitta bättre bilder på hennes alster än denna:raku Kattigt, eller hur?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *