Läskig kattvarning! på YouTube

Den här katten ställer till förvirring:https://youtu.be/eV71mpbvl-g

Han har sett något riktigt otrevligt och varnar med hög röst. De flesta katter runt datorn som hör detta, reagerar med oro, fräser åt datorn, kikar vaksamt ut genom fönstren, och undrar när det farliga kommer.

Skräm inte upp din misse med att köra det för många gånger!

Kika på den här lilla skräckkatten istället:

rasandekatt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Läskig kattvarning! på YouTube”

  1. Jisses vad Madame sprang iväg!
    Visste inte att hon var här i rummet. Hörde lite morrande o sen var hon ett grått streck ut i hallen . . .
    Önskar jag kunde kattiska så jag visste vad som sades som skrämde henne så . . .

    1. Oj ja då ska du inte spela den en gång till för henne… Jag för min del listade ut att det var ett ljud från datorn, och blev inte lika rädd. Men vad kissen säger förblir vår hemlighet!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *