Balans i mitt liv igen…

39

Bara jag, husse och matte i tre-symbios igen. Känns bättre, avslappnat. Igår, när matte kom hem från katthemmet mötte hon en glad kvittrande lugn Wikki igen. Idag sover jag lugnt i storsängen. De har ju glömt värmefilten påslagen… Spinn!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Balans i mitt liv igen…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *