Matte fick klappa Milwa!

Igår tog husse och matte ett kvällspass på katthemmet. Ett alldeles speciellt lördagsnöje, för då när det bara var de och katterna, så hände det härliga: Milwa lät sig klappas! Och hon spann intensivt, tyckte verkligen om att bli ordentligt klappad.

Det är det jag säger – rätt människa för rätt katt kan betyda underverk!

__large163

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Matte fick klappa Milwa!”

    1. Och jag har valt mina människor, är mycket nöjd med dem! De gör nästan allt jag vill…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *