Ännu ett litet kattcitat:

beds1

Det kanske är lite svårläst men det står:

”Most beds sleep up to 6 cats. Ten cats without the owner.”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Ännu ett litet kattcitat:”

    1. För min del räcker det med att Isidor nu ska ha del av sängvärmen hos matte och husse. Tur vi har elektriska filtar…
      Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *