Inventering av kylskåpet

Ja hur många börjar inte sin blogg med en rapport från morgonens kylskåpsröjning? Hur de sovit, vaknat och ätit frukost. Hur kul är det?

_274

Själv kliver jag in hel och hållen i kylskåpet, äter vad som står närmast och hoppas att ingen slår igen dörren om min svans. Råkar något falla ut så finns omedelbart matte där och städar upp. De är väldresserade, mina människor! Medge att jag har ett något intressantare relation till mitt kylskåp än många andra bloggare?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Inventering av kylskåpet”

  1. Jo, men är det inte läskigt att klättra in i kylskåpet? Hyllorna är höga och innehållet på dem ligger inte alltid så stilla som det ser ut. Landar man på någonting som glider iväg så kan man surfa ut ur kylskåpet helt ofrivilligt, tänker jag.

    1. Men vad gör man inte för att hitta något gott?
      Vänta bara snart kommer min redovisning av inventering av kompostpåsen… =^:^=
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *