Att fånga en skata

 1. Invänta en skata…
  _277
 2. Anfalla ur lämplig position!
  _b40
 3. Och missa?
  __large1601

  Försök bara se oberörd ut och låtsas som ingenting. Inte ville du väl ha den där skabbiga gamla skatan?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Att fånga en skata”

 1. Fast skator brukar vara så elaka mot katter (och mot igelkottar, ekorrar, snokar och harar), att jag önskar att katten kunde få ta sig en skata någon gång som hämnd… men de smakar säkert inget vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *