Katten Mezzopotamius – katthemmets Daddy

Om du har sett programmet med Cesar Millan ”The DogWhisperer” så vet du att han tar hjälp av en störtcool pitbull som heter Daddy… (www.cesarmillaninc.com/packprofiles/dpc_daddy.php) På katthemmet finns kattvärldens Daddy personifierad: Mezzopotamius!

_261

Denna coola biff till katt rör sig självsäkert som kung i katthemmet. En blick är allt som behövs, ingen ifrågasätter Mezzo. Han tar självklar plats och avgudas av Miss Freja och Milwa. De små honorna tassar i hans hälar och stryker sig kärleksfullt mot sin stora trygga Man…

_262
mezzopotamiusmissfreja

T o m färgen på Mezzo är samma som Daddys! Den som adopterar Daddy, nej jag menar Mezzo får nog ta med Miss Freja för utan varandra skulle de bli olyckliga. Nyfiken? Kom till Örebro katthem en onsdagkväll eller söndagseftermiddag på öppet hus och träffa dem!

_263

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *