Bildsamling Isidor – snyggingen!

Han är långbent och ståtlig, har sensuella ögon och ett charmigt leende. Här kommer fler bilder:

_264

Hela hans appearance påminner om en tidig James Bond; erfaren, finsmakare, och med något dolt i bakfickan. T ex vet vi nu att han kan ta meterhöga skutt rätt upp och samtidigt snurra ett halvt varv, fånga småflugor… och gå i koppel. (Fast inte samtidigt!) Jag får en känsla av att vi kan bli ett snyggt par på catwalken!

_265

Vill du ser mer bilder på ”Isis” så finns det på katthemmets sida: www.orebrokatthem.com/html/isidor.html

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *