Vippor nya vippor! Och kärlek…

Husse och matte kom hem från husdjursmässan med två nya vippor till mig! En grön fjädervippa och en blå fjädervippa! Jagade dem minsann bums.

_251Men stora matte, matte och husse säger att jag är minst lika fin som någon av de där utställningsmissarna de hade sett idag på Conventum. I synnerhet när jag kryper tätt intill husse i soffan och bara visar med hela min lilla kattighet hur lycklig jag är bara att få vara nära… Ingen tiometersstamtavla i världen kan mäta sig med min kärlek… Mina människor är bäst i världen!

Godnattkramar Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *