Fotosession – bilder kommer snart!

Med en Canon PowerShot S3IS och en duktig fotograf kommer jag att bli plåtad bland höstlöven senare idag. Håll ut, bilder på Pretty Wikki kommer!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Fotosession – bilder kommer snart!”

    1. Det vill jag veta mer om! Ladda ner var? Hur? Intressant! Jag kan alltså bli bättre på bild?!
      TassFive!
      Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *