Gå på kattkonsert i Avesta!

Stöd katthemmet ”Fyra Tassar” genom att gå på JamSession i Avesta!

kattmusical

Mer om ”Fyra Tassar” och deras verksamhet kan du läsa på www.fyratassar.nu/ t ex här är en kisse som söker nytt hem:

tjorven

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Gå på kattkonsert i Avesta!”

  1. Tack för komplimangen! Jag vill ju gärna bli allas favoritkatt, även om jag inte bloggar om mode, bebisar, shopping, sex, döden eller mat… utan om livet ur kattperspektiv.
   TassKram Wikki

  1. Men en så här grå morgon kryper katterna in i varma sovplatser och går helst inte ut.Inte ens jag!
   TassKram Wikki

 1. Hej!

  Vill du tjäna extrapengar på ett väldigt enkelt och kostnadsfritt sätt? Registrera dig då här:

  http://pengargratis.se/?r=1332

  och börja samla poäng. Det är väldigt enkelt och helt och håller gratis. Du får sedan dina pengar insatta på ditt konto eller om du vill i ett brev på posten. Nu finns även en tävling för medlemmar där man kan vinna en bärbar dator. Du har inget att förlora på detta, du kan endast gå plus!

  Vill du hellre ha presentkort från H&M, Gina eller JC? Då kan du bli medlem här:

  http://www.gratisklader.se/Recruit.asp

  Detta funkar för jag har redan fått hem presentkort till ett värde av 650 kr 😀 Hur lätt som helst!

  LYCKA TILL 😀

  Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *