Sponsra ditt lokala KattHem!

Även om du kanske inte har möjlighet att åka dit och adoptera en katt, så kanske du kan bidra med något annat?rescuemobile

Jag vet att de flesta KattHem är idéella organisationer som verkligen får vända på slantarna till lokalhyra, veterinärkostnader, kattmat, kattsand och mycket annat.

Det kan betyda mycket med t ex en hantverkare som kan bjuda på några timmar att fixa med lokalen, laga saker och bygga – eller en rask städhjälp? Alla små handtag är ett stöd i förlängningen till en eller flera katter som kanske därigenom får ”komma in i värmen!”

Har du en stund över, RING till din orts katthem och kolla först vad de behöver: Om de har gott om kattfiltar så kanske det heller är välkommet med matskålar och toalådor. Om de kanske behöver din gamla soffa istället för den som katterna kloat i strimlor? Eller kanske bara behöver någon som kan stanna på hemmet en stund på deras öppna hus och gosa med en längtande kisse?

Länk till ”Mitt” KattHem finns här i sidokolumnen på min blogg!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Sponsra ditt lokala KattHem!”

  1. Hmm . . . Ska nog ta o leta upp nåt katthem häromkring o fråga om de behöver en mysig o klösvänlig fotölj. Den är ju kattgodkänd. 🙂

    1. Ja man kan ju alltid kolla – såg ett bord i en möbelinredningstidning som var ”kattgodkänt” – dvs benen var nästan strimlande av kattkloande, och detta ansågs särskilt ”chict”! CatDesign kanske kunde bli ett hett varumärke?
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *