Hela jag är en dammvippa!

När husse och matte jobbar så är det min sak att sköta hemmet. Alltså städar jag åt dem. Hm var lade jag mattes BH nu igen? I hallen, bra, då hittar hon den det första hon gör när hon kommer hem.

Och så ska vi se hur många dammtussar jag kan jaga ihop under soffan! Min svans ja hela jag är en dammvippa!

k_2  dammvippa

Samma fluff, eller hur?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Hela jag är en dammvippa!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *