Pi-Cat-So

picasso

…man kan undra hur Pablo skulle ha målat en katt? Vi katter fixar ju Picasso-stilen ändå?

Pablo Pikachu min vän hur skulle du måla av mig?

TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Pi-Cat-So”

  1. Jag tror jag skulle försöka med akvareller, de är intressanta. Och en av de få sätten jag lyckats få till hår på… sedan gjorde jag ett tryck med en katt för längesedan (okej, inte så väldigt längesedan, men tillräckligt längesedan). Den fick för lång svans, för jag slant.

    1. Vore kul o få se din akvarell, säkert fin! Men ibland finns det ju katter i konsten som är hur konstiga som helst, så svanslängd to be or not to be; en del av den artistiskt fria skildringen?
      Själv skulle jag vilja ha en kattstämpel stuk den som Annika sätter på sin keramik…
      MorgonSpinn Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *