Det klart att jag skriver mina inlägg själv?

Matte och husse har ingen aning om när det sker och de skriker högt ibland när de ser resulteten. T ex så är matte inte förtjust när jag publicerar foton på henne osminkad och i duschen (så det fick jag inte göra) eller foton på husse när han springer runt med kepsen neddragen i pannan och viftar med sin väldigt autentiska fusk-M16… (Så det fick jag inte heller göra) och själv vill jag slippa bilder när jag sitter på kattlådan.

noobs

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *