Savannahkatten… en gatukorsning som jag!

savannahcatportrait

Savannahkatten har sitt ursprung i en korsning mellan tamkatt och det afrikanska kattdjuret serval. I USA naturligtvis, var annars.

pxsavannahcatcloseup

Och världen runt oroar sig människor om att man nu avlat fram den ultimata jaktkatten, som kan hoppa över 2 meters stängsel, löper extremt snabbt och uthålligt, men också kan utrota känsliga djurarter om den kommer lös i skyddade naturreservat.

savannahcats

I Australien är den förbjuden.

Tur att ingen kommit på att förbjuda mig? Jag är ju också framkorsad, fast bara min mamma vet med vad!   =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Savannahkatten… en gatukorsning som jag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *