Ny länk till Örebro Katthem

Behöver du en Misse?

www.orebrokatthem.com/

logo1

Det kan finnas en

Misse som behöver dig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Ny länk till Örebro Katthem”

  1. Jag har bott i Vivalla i 1½ år, så jag vet vad jag pratar om…=) oh just det, du är bara en ”katt” som dessutom går i koppel, vilken förnedring *skratt* Hörru håriga kissemissen ta din vivalla-päls o fly medans du kan, annars kanske du hamnar på bordet som en smarrig lunch hos någon av de ganlna människorna i vivalla=)

    1. Jag skulle inte tro det. Jag bemöts med respekt och det gör mina människor också. Som man behandlar andra blir man ofta behandlad själv. Vivalla is my place, och mitt koppel är ingen förnedring – det är det jag styr mina människor med.
      Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *