Varning för lågt hängande taklampa….

Gissa hur det känns (och skramlar!) för den som råkar knocka skallen i den nedstickande spetsen på vår taklampa i vardagsrummet? Just det: ONT! Husse och matte är vana vid sin lampa och går vid sidan om, men stora matte kraschar in i den varenda gång hon hälsar på. Så hur indikera faran? Jo stora matte är livrädd för spindlar….

_237

Gissa om hon undviker den här kollisionsvägen nu?         =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *