Min nya frisyr är kanske lite obekväm

_232

…och kanske lite för spretig. Jag fick lite hjälp att skapa den, men resultatet är kanske inte så smickrande, jag tror jag återgår till den vanliga mer slätslickade varianten!

_233

Å andra sidan, så länge husse rufsar om mej så där skönt, så kan frisyren få bli precis hur den vill!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Min nya frisyr är kanske lite obekväm”

    1. Ni människor borde klia varandra oftare? Och känna själv hu gott det är att bli kliad? Plus att man kan liksom inte bli arg på någon man har kliat på ryggen?
      Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *