Vilken stor kattoa….

…och så får man inte pinka i den?

Livet är orättvist. Här tar man sina människor på promenad till den jättestora härliga sandgropen för att visa dem en perfekt kattoa. Och alla traktens katter använder den – utom jag!

__large153

Matte säger att det är barnens sand att leka i. Nåväl, som tröst fick jag gunga lite i alla fall. Det gillar jag!

__large1541

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *