Mera tassmedicin åt Mjurre

Nu har Mjurre vaknat efter sövningen och onda benet värker, han är jätteledsen. Att gå ut och jaga möss blir det inget av med på det närmaste dygnet, och sedan måste han ta tassmedicin varje dag hela vintern!

Röntgenplåtarna visade att det blivit artrosförändringar i armbågsleden, som också var inflammerad. Inget livshotande, men jobbigt eftersom det värker emellanåt. Mjurre fick en halv burk tonfisk som tröst och mjuk mjuk kudde att sova på…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *