Jag är ingen fönstertittare!

Alltså jag är oskyldig, vad ni än tror. Jag lovar och svär!

__large1456

Det var enbart för trädklättrandets skull, säkert!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Jag är ingen fönstertittare!”

  1. Wow, jag saknar jam för att beskriva hur imponerad jag är över din eminenta trädklättringsteknik! Tänk, om du hade kunnat tassa hem till mig, då kunde du visat mig hur man gör 🙂
    Att trädet står i perfekt fönstertittningsvinkel är ju en ren slump som inte har det minsta att göra med nyfikenhet 🙂
    Tassklappar

    1. Nej verkligen inte – det ska ju till en människa för att få idéer om det där med fönster – vi katter har väl viktigare saker för oss på vägen upp i träd?!! Du får hänga med mig till Landet och träna klätterteknik, kompis! ♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *