Det är så skönt ibland att bita någon…

…att få tugga lite på saker så att de blir så där hemtrevligt tillknycklade. Helst ska det vara något med ordentligt tuggmotstånd. Igår tog jag ett bett i galgen som följde med husses nya ytterrock. (Han skulle ju vara fin när han skulle på sin anställningsintervju. Och det var han! Världens stiligaste husse!)

palmolive

Jag tuggar lite på matte också. Och husses strumpor…. ni anar inte vilken smaksensation!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *