Yoda, katten med fyra öron – fusk eller sant?

articleax

Visst är kissen söt – eller är det en manipulerad bild? När matte är med på bild ser det ju rätt real ut:

articlex

Jag tror att jag godkänner denne lille Yoda som RIKTIG KATT!

cata

Visst är han söt?

***EXCLUSIVE, SPECIAL FEES*** CHICAGO, USA: Yoda the four eared cat. Having seen a bundle of fur being passed around a Chicago pub, Valerie Rock was amazed to find it was a four eared kitten. She fell in love with it, took it home and named it Yoda. PHOTOGRAPHY BY GLENN OLSEN / GB / BARCROFT MEDIA LTD + 44 (0) 845 370 2233 www.barcroftmedia.com
***EXCLUSIVE, SPECIAL FEES***
CHICAGO, USA: Yoda the four eared cat. Having seen a bundle of fur being passed around a Chicago pub, Valerie Rock was amazed to find it was a four eared kitten. She fell in love with it, took it home and named it Yoda.
PHOTOGRAPHY BY GLENN OLSEN / GB / BARCROFT MEDIA LTD + 44 (0) 845 370 2233 www.barcroftmedia.com
***EXCLUSIVE, SPECIAL FEES*** CHICAGO, USA: Yoda the four eared cat. Having seen a bundle of fur being passed around a Chicago pub, Valerie Rock was amazed to find it was a four eared kitten. She fell in love with it, took it home and named it Yoda. PHOTOGRAPHY BY GLENN OLSEN / GB / BARCROFT MEDIA LTD + 44 (0) 845 370 2233 www.barcroftmedia.com
***EXCLUSIVE, SPECIAL FEES***
CHICAGO, USA: Yoda the four eared cat. Having seen a bundle of fur being passed around a Chicago pub, Valerie Rock was amazed to find it was a four eared kitten. She fell in love with it, took it home and named it Yoda.
PHOTOGRAPHY BY GLENN OLSEN / GB / BARCROFT MEDIA LTD + 44 (0) 845 370 2233 www.barcroftmedia.com

Men man kan undra vad de fått i royalty för sina bilder?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Yoda, katten med fyra öron – fusk eller sant?”

  1. Så klart jag har betalat – cats’ way… paw to paw!

   Jag vet i alla fall att jag är riktig.
   Tasskram Wikki

 1. Han är mycket äkta!
  Såg nyss ett program om honom på Animal Planet
  Född sån, två riktiga öron och två extra ”flärpar” utanpå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *