Katterna på landet saknar sin Wikkikompis

__large139x

Jag blir som en älskad men sällsynt gäst och Ville frågar vart hon tagit vägen, hans buskompis, när stora matte kommer hem utan den svartvita flickan. Och Mjurre som är så blyg, han går till alla ”Wikkiställena” och nosar. Tänk att jag, som aldrig varit välkommen i en kattflock förut, plötsligt tillhör två stycken ”kattflockar”; min egen flock med matte och husse, och så stora mattes flock på landet – med henne, stora husse, deras 4 katter, samt också min matte och husse, som också hör ihop med storflocken. En härlig känsla!

Ville och Mjurre, jag kommer snart tillbaka!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *