Spännande ställen att utforska i Villes kungarike

Jag har hittat en liten mystisk träbro som leder till ett spännande hål:

__large120

Ville säger att hans husse gjort den åt honom…

__large121

…och vad finns där innanför hålet?

__large122

Jo här kommer man upp på vinden över vedboden – ett litet prång med sovplatser för utekatter och andra djur som vill ta skydd.

__large123

..och så kan man klättra omkring i vedhögen på insidan och komma ner i ett nytt ställe! Praktiskt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Spännande ställen att utforska i Villes kungarike”

  1. Katter har alltid de allra bästaste genvägarna o klättervägarna! I vår nya lgh ska vi göra det så klättervänligt som möjligt åt Madame! Drömmen är att hon ska kunna gå från ena änden till den andra utan att behöva tassa på golvet! Osså ska vi försöka fixa en kattlucka i den ena balkongdörren. 🙂

    1. Det låter som att Madame får ett fint nytt hem. Själv ligger jag i hängmattan på min säkert innätade balkong och myser. Har varit på en långpromenad och träffat min allra första matte som jag föddes hos, hon var häpen över hur rund och blank och fin jag blivit. Det kändes bra. Kurr till Madame och hela familjen! Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *