Ny pojkvän på landet

kan man undra? Har hittat den här snyggingen – i ett träd:

__large96a

Det gick åt lite klättrande men:

__large98a

Det är Tusse – oj vad han har vuxit och blivit stor!

__large97a

Det var bara att klättra ned och visa upp sin bästa sida!

__large99a

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Ny pojkvän på landet”

    1. Tack så mycket!

      Det är verkligen väder för att blogga nu, håller du inte med om det?

      Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *