En katt är alltid vacker…

36

En människa blir rufsig och stripig i håret, en katt har koll på vartenda hårstrå…

animal4

En människa blir svettig och doftar – ja det behöver förresten inte beskrivas – inte gott, en katt som är frisk doftar bara gott… En människa måste ordna och tvätta kläder i en särskild maskin, en katt använder sin lilla tunga och blir gnistrande ren utan kemikalier…

shellcat

En människa byter kläder stup i ett och tar på sig de konstigaste saker, en katt har sin päls, alltid perfekt och välklädd. Inte underligt att så många önskar att de var katter!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “En katt är alltid vacker…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *