Andra godsaker jag inte fick smaka…

Innan vi åkte till mattes ”landet” så var det stopp hos husses farmor, och fikastund. Jag smög upp på vinden och där träffade jag stora fina katten Maja:

__large81a

Hon var husses katt men fick bo kvar hos farmor med sina kattkompisar Gosan och Clintan.

Sedan var det ju en slink in till den där undulaten, som skulle smaka så bra som mellanmål…

__large82a

Jag blev så SUR att de andra fick fika men inte jag!

__large83a

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Andra godsaker jag inte fick smaka…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *