Som väl är finns det en normal vattenskål också…

_191

Visserligen var det kanske menat åt fåglarna att bada i, men det får ju bara vattnet att smaka godare!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Som väl är finns det en normal vattenskål också…”

  1. Och de tycker vi människor är fräcka som har flaskvatten med citronsmak, eller kanske hallon – de skulle bara veta – Wikki har vatten med fågelsmak!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *