Konstig vattenskål på det här stället…

_193

Jag undrade just vad Ville klättrade upp efter här, men det förstår jag att är man katt kan man ju inte dricka vatten på ett enkelt sätt…

_189

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Konstig vattenskål på det här stället…”

  1. Se bara till att inte ha för mkt fart när du hoppar upp där, Wikki! Du kan bli så blöt då . . . *tänker på katterna vi hade på landet*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *