Äntligen lite solskimmer i pälsen igen!

Husse och jag var ute på promenad igår och fick lite skön solvärme, och idag är det ännu mer sol! Att en liten katt kan njuta så!

__large79a

…och nu börjar matte förhoppningsvis bli bättre i ögonen och kan se att gå med mig ut också?!! Längtar!

                                                                                  =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Äntligen lite solskimmer i pälsen igen!”

  1. Så skönt det ser ut, massa stockar att smyga o klättra på, massa dofter att sniffa in i näsan och fundera på varifrån de kommer och vad de är för något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *