Tanja är sommartrött

…kanske hon inte sover om nätterna?

__large75a

..utan är ute och flirtar med en helsvart kattpojke om nätterna?

__large76a

…en ny tasskompiskille… Tanja då…

__large77a

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tanja är sommartrött”

    1. Om Tanja bara varit lika smart som söt, så hade hon varit genial! Men oh hon är så blåst. Ibland blir hon alldeles förvirrad när hon inser att hon har fyra tassar som ska hållas ordning på…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *