Katter med kläder

…nja nej tack för min del, jag har ju en hel del päls! Men för den kisse som självmant trivs med det, varför inte? Vi katter är ju lika individuella som människor på den punkten.

modekatt Kisse Bianca

I tidningen (www.nt.se/husdjur/artikel.aspx) står det om Karolina Benckert som sytt kläder till sina katter Billy och Bianca. Vilka klart gav signal om vilka kläder de gillade. En hawaiiskjorta nobbade Billy helt (Smak verkar han ha?)

kldkatt

…sedan kan ju kläderna vara olika lyckade. Luva på en katt – inte så skönt med våra känsliga öron!

Mer finns att läsa om dem på www.kattliv.com/artiklar/artikel107b.htm

Jag vet ju hur stilig jag är i min sele i svart och silver!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Katter med kläder”

  1. Söta, men jag får nog hålla med dig. Katter mår nog bäst utan kläder. Den ser ju inte speciellt glad ut på bilden

  2. Man kan väl stoppa in kissekatten innanför jackan om det börjar blåsa, och skydda både sig själv och kissen med ett paraply? Är väl inget fel på det?

    1. Nä jag säger som min kompis Ville: Väder ska en riktig katt tåla i sin egen päls!
      Hussar och mattar däremot måste klä sig förståndigt!
      Morgonspinn Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *