Matte och de svarta snokarna

Häromdagen var det på vippen attjag fick en ny lekkamrat. Matte hittade flera vackra snokar i gräset utmed Svartån. Givetvis ville hon adoptera en och ta med hem!

_163

Här utmed å-kanten håller snokarna till:

_164
_165

De är så vackra!

_166

Tänk vilket nice levande snöre att leka med!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Matte och de svarta snokarna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *