Jaha då biter vi ihop och kör en ny röstningsomgång då?!!

Orkar ni? Bara ett par röstningar till?

Vi är tio tävlande kvar. Och jag är bara en liten katt.

Här kan du rösta om du vill: www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp och om du inte vill så är jag glad att du tittar förbi i alla fall!

Under tiden kan du få njuta av en vacker bild:

thedropletandthecatiibymordoc

Foto: Mordoc

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Jaha då biter vi ihop och kör en ny röstningsomgång då?!!”

 1. Hur kan du filosofera och fundera ihop så fantastiska saker? Har du någon bok du läser ur eller har du verkligen klurat ut allt de där själv, lilla katt?
  Matte till katten Grodan

 2. Röstade, dvs Smilla övertalade mig. Gillar inte att rösta om typ bästa bloggen. Men bästa kattbloggen, tyckte Smilla. Då gjorde vi så, Smilla hotade att klösa husse om han röstade fel. Nu ska jag måla golv, så inte en omröstning till… Baba

  1. Smilla, smek husse med den mjuka tassen, för han är en sympatisk hedersprick. Jag ska försöka komma på hur man länkar till hans blogg, för det är en av mina favoriter!
   Tass på dej
   Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *