Nattkatten drar ut på sin kvällstur

…och överlåter till vännerna att vaka över bloggvärlden! På mjuka tassar smyger jag mellan då och nu, när och fjärran, här och där.

votes_

Tack alla 20 vänner som gett mig en röst – jag har inte spammat er ett dugg idag och jagat röster, så det kanske är därför?  *ler kattigt*

Nu ska jag se om jag kan bota mattes hemska huvudvärk med lite tass-healing och magiskt spinnande. Jag har fångat en nattfjäril åt henne att gnaga på, det är nyttigt!

                        =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *