Det strider mot min natur att rösta BORT någon i en tävling…

…det känns alldeles för negativt. Elakt på nåt sätt. Så när jag skulle rösta lyckades jag bara göra det på ett enda sätt. Jag lät bli att rösta!

Ja, jag vet det är fullständigt jätteknäppt! Men jag kan inte komma på en endaste bloggare som jag vill ta IFRÅN chansen att gå vidare. Jag vet inte varför det känns så bakvänt fel att rösta bort, det är ju bara en tävling och det här är dagens regler som gäller.

Förut när det handlade om att få röster så kändes det rätt, då fick jag ju röster av folk som verkligen ville att jag skulle få dem, utifrån att de gillar min blogg. Men att rösta BORT känns för mej som ett mobbningsförfarande, och det klarar jag inte.

Jag är bara en snäll, dumsnäll katt. Men jag vill fortsätta tro på det goda. Utan att trampa på andra….

friendlycatbygeocachingodder

Sedan började röstningmodulen krångla, alla röster gick inte fram, vilket jag anmälde. Bra att juryn och tävlingsledningen försöker fixa till det! Så just nu verkar det lite rörigt, men det ordnar nog upp sig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Det strider mot min natur att rösta BORT någon i en tävling…”

  1. Du satte ord på precis vad jag också känner!
    Att rösta ut någon förknippar jag nästan med mobbing. Jag lägger inga röster på någon och tycker inte det längre känns kul att vara med i tävlingen. Varför ändra på reglerna nu?
    Gör det något om jag länkar till ditt inlägg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *