Anonyma röster om fusk…

fusk

är lika fegt som fusket de sprider rykten om. Men Johan Vashten skriver i alla fall inte anonymt, det ska HAN ha heder av:

fusk1

Däremot behöver man inte tro att ALLA som ligger bra till fuskar… Jag kan namnge ca 90% av dem som röstat på min blogg, och jag har daglig kontakt med de flesta. De är mina fans, vid min Svans!

I morgon möts vi igen, i hederlig kamp. I alla fall från mitt håll!

Tass på er, Wikki

P S  Underbar saxning från Någons blogg:

rst

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Anonyma röster om fusk…”

 1. Folk verkar ha glömt att blogga handlar om att väcka intresse, inte om att skriva en massa ludd om gamla skitiga strumpor och vad man pillar i sina hundraelva bäbisar x.X

  1. Nej ärligt talat är jag dötrött på sterotypa modebloggar, tjogvis med bebisar och ”allt skit jag gjorde som ung och dum”-stuk-reportage. VAr finns de originella, de som vågar vara sig själva, utan att vara dryga, elaka eller ego. De är inte många.
   Tass på dej,
   Wikki

 2. Fuska? Nänä, tror de inte att katter inte har någon form av heder? Dessutom kan ju inte ens jag och frugan rösta var sin gång, eftersom systemet blockar vår IP-adress? Inte orkar jag ta mig till jobbet bara för att kunna få lägga min röst… Det får bli en från oss 🙁

  1. Ja det är synd… att inte alla kan rösta som t ex har varsin blogg på samma hemPC, det handlar ju om två personer som röstar. Men å andra sidan är begränsningen lika för alla. Men jag vet i alla fall att inga fuskröster hamnar hos mej och det är jag stolt över. Tackkram till dej och hela familjen!
   Tass a la Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *