Vid min Svans, det är kul med rutschkana!

Att åka upp och ned i röstningslistan menar jag också – även om jag faktiskt också gillar ÄKTA rutschkana…. gå en bit längre ned i min blogg så får du se videoklippet när jag åker i min närmaste lekplatskana….

kitty_bounce

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Vid min Svans, det är kul med rutschkana!”

    1. Oj har ingen aning – skulle kunna vara det omedvetet, annars tror jag att jag bara råkat uppfinna samma uttryck som Tove Jansson. Hoppas jag inte får något copyrightstöldsåtal för det?!

      Tass på dej! =^:^=

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *