Stöd ditt lokala katthem!

Det finns alltid någon kisse som behöver hjälp!

adoption

Ett katthem är chansen för många katter att få ett drägligt liv. Katthemmen är också tacksamma för support med kattmat, kattsaker och pengabidrag. Andra sätt att hjälpa är att komma och hjälpa till – skjutsa katter till veterinären eller sköta om dem på plats. Allt är inte bara tömma kattlådor – en del missar behöver massor av ömhet och människokontakt! Du kan göra en insats!

Tasskram från Wikki (f d katthemskatt)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *