Mjaaauuuuu – jag är katten som röstfiskar….

…och alla har väl lika chans att göra det!

Det här är jag:

devilkitty

oj hoppsan fel bild… det finns en bättre i kolumnen till vänster, kika på den i stället…

Jag är terapikatt för min husse Silver (Se Metrobloggen SILFVER) och trädgårdsmästarkatt till min matte Miriam (Se Metrobloggen MIRIAM). Jag har ett aktivt liv som hundimitation i koppel i ett bostadområde i stan, när jag inte tar tåget till ”landet” och lever frikattsliv.

Mina ambitioner är att bli Maskot för Metro. Har Aftonbladet en jycke och Expressen en geting, så kan väl Metro ha en Mästerkatt?!!

Därför, rösta på mig på www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *