Nu är det tävlingsdag, så rösta på mig!

Jag är Metros Bästa Bloggkatt!!!!!!!!!! Eller nej.. . jag bara HOPPAS att ni tycker att jag är det? Jag är både Söt och ÖdMjuk, ni skulle bara känna min lena Päls! Extrafluffad och Fin idag! (Det är väl det ÖdMjuk betyder? Väldgt väldigt fin och go mjuk päls?)

Idag kan du rösta på mig – klicka på den här länken:

www.theguide.nu/karstenfredag.htm

Please VOTE FOR WIKKI!

lastcat

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Nu är det tävlingsdag, så rösta på mig!”

 1. Röstade!!! Smilla fick bestämma. Litet svår att övertala, men efter en sked Mjau sa hon Mjau! två ligger hon, men tamejfan, nog ska han upp till Första Plats, eller enna? Kram

 2. Vad synd, jag röstade på Utrop. Tycker alltid det är svårt att rösta och är ett riktigt velo. Tycker att det du gör är jättebra, katthem gör något väldigt bra. Alla våra fyra katter är från katthem, det är ett medvetet val. Vill hellre hjälpa till där än att ta kattungar som haft det bra.

 3. Ja nu har jag röstat på dig 😀
  Jag håller med du borde bli metros maskot 😀

  Min andra blogg gick faktiskt vidare så helt ute ur leken är jag inte än 😀
  Du får hälpa mig att rösta vidare den sen 😀

  Lycka till idag!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *