Jag får mailtips om hur jag ska fejka röster!

Hur kan man bara sabotera en jysst kul tävling? Vi bloggar väl inte för livet, bara för the good fight? Nä lägg ner, säger jag. Det här gjorde mej illamående.

Nog för att jag raggar röster genom att skriva till dem som åkt ut och till dem som jag ”känner” men djupare än så sänker jag mej inte! Varenda röst som jag får vill jag känna är ärligt förtjänad.

Åker jag ut ur bloggtävlingen eller blir kvar – jag vill i alla fall känna att jag visat sportmanship och inte fejkat röster. Håller ni inte med mej om det?

Jag är hellre en god förlorare!

joshtehkittybymurraben1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag får mailtips om hur jag ska fejka röster!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *