Nu kan du andas ut matte

Imorgon ska jag blogga i ”So you think you can blogg!”

Vilket betyder att du ställer in den där konserten du tänker gå på och ägnar dig åt mig! Annars kanske jag tuggar sönder… din bankdosa! Vet du var du har den?

Tass!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Nu kan du andas ut matte”

  1. Men, men… jag är ju här, ändå hittar jag inte min svarta lilla bankdosa… inte ett spår av den, inte ens ett litet kattmyntablad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *