Nu är jag ledsen…

Igår skrev Karsten till mej att ”I morgon torsdag kommer din blogg att vara en av de 12 som deltar i tävlingen på min /dvs Karstens/ blogg.Börja redan nu göra reklam för din blogg och tala om för folk var de kan rösta på den.”

Och så tassar jag in på Karstens blogg glad spänd och förväntansfull – och blir FLAT: Ingen Wikki att rösta på!?? Han har glömt mej?

Jag är jättebesviken. Gråttass. Jag bloggar faktiskt på allvar.

Suck. Nu får jag stryka lite i mitt förra blogginlägg och hoppas att ni  andra inte blir lika förvirrade som jag utan att det ordnar sej?!

Tass på er!

_135

Jag deppar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Nu är jag ledsen…”

    1. TAck snälla du, nu väntar vi med spänning på i morgon.

      Jag bloggar om mode under tiden, hihi! Kom genast in på top100!
      Tass på dej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *