Men, det stämmer ju!

Eller: Wikkis modeinlägg Del 2.

Oj, så fort jag skrev ett inlägg om mode så hamnade jag på topp 100.

Fast mitt inlägg om mode kanske inte var riktigt så som de brukar vara. Men eftersom det går så bra tänker jag bidra med ytterligare några tips från katternas modevärld:

Mindre djur som prydnad är tydligen fortfarande populärt30

Sen ska man självklart ha den rätta looken för stranden. Päls och prickar är det nya skriket.

31

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Men, det stämmer ju!”

  1. Jag är jätteledsen att det blev så. Det är i morgon fredag din blogg ligger uppe för omröstning. Råkade få med din av misstag när jag meddelade dagens tävlande. Men nu kan du börja pusha för din blogg för i morgon gäller det.

    Kram Karsten

  2. I morgon fredag är din blogg en av de 12 tävlande på min blogg. Börja redan nu att göra reklam för din blogg och värva röster. Tala om för folk att de ska rösta på just Dej på Karstens blogg. LYCKA TILL! Nu är det rätt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *